Så fungerar det

  • Vi skickar ett team som enbart jobbar just inom flyttstäd, de jobbar efter en checklista som efter avslutat uppdrag lämnas hos kund just för att erbjuda möjligheten att kontrollera kvalitén i vårt arbete.
  • Vi gör även en besiktning utav bostaden vilket ska godkännas innan vi kan lämna över en bostad i toppskick.
  • Vi tillhandahåller med alla medel samt utrustningen som behövs.
  • Vi bjuder alltid på fönsterputs samt rengöring utav karmarna vid flyttstäd.

Flyttstädning

Flyttstädning – det är nu som varje litet skrymsle i hemmet vänds in och ut. Säkert har du egna idéer om vad som är en tillräckligt OK städning, men det är inte förrän nu som professionella inspektörer kan ställa krav på din noggrannhet. Branschnormerna, sett till Uppsala, Stockholm, Malmö, Göteborg mm., är ganska stränga och du kan alltså få betala ersättning om din flyttstädning inte håller måttet.

OM DU ISTÄLLET LÄGGER UT JOBBET SÅ BLIR DET DU SOM BESTÄMMER
Därför brukar de flesta bli rekommenderade att lämna ansvaret till proffs som vet vilken städning som krävs och som har rutinen att städa snabbt. Vi på RÄTT STÄD är vana vid utmaningar som beläggning i golvbrunnar och skrymslen under diskbänken och ludd bakom elementen och WC-lukt och garderobshyllor och källarförråd och fläckiga mattor och ömtålig stuckatur och proppskåp och spindelnät och fettrester och katthår och… ja. De flesta inser fördelarna med att slippa ansvaret.

ETT BRA KRAV ATT STÄLLA ÄR ATT DU GARANTERAT BLIR ANSVARSBEFRIAD
Flyttstädning enligt RÄTT STÄDS kvalitetstänk startar utifrån de normer vi själva satt upp då vår ambition är att endast ha 100% nöjda kunder. lämnar dessutom RÄTT STÄDS CHECKLISTA till den som övertar bostaden. Den innehåller en tydlig redovisning i form av en checklista på allt det vi städat samt även att det utförts en besiktning utav bostaden. Vi garanterar kvalitet på utförandet, och vi tar hand om eventuella synpunkter från den nya innehavaren. För din egen del är du garanterat fri från hela ansvaret.

Städkonsultation

Some fields are not valid
Offertförfrågan privat

Priser

Hemstädning: Från 175:- /tim
Fönsterputs: Offert
Storstädning: Från 195:- /tim
Flyttstädning: Från 20:- /m2
Flytthjälp: Från 250:- /tim